Over ons

Geschiedenis en ontwikkeling

Ten Bulte Rondhout houdt zich reeds 3 generaties bezig met bosbouw. Waar opa het paard mee nam het bos in, deed vader dat met een trekker met lier. Tegenwoordig wordt gewerkt met moderne machines.

Het bedrijf heeft in de loop der tijd meerdere takken gekregen. De duitse vestiging Ten Bulte Holz GmbH werd in 2007 in Vreden opgericht. In Vreden helpt Ten Bulte particuliere klanten en verkoopt olie en vloeren ook aan duitse bedrijven.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Het zusterbedrijf Ten Bulte Holz GmbH heeft een zonnepanelen installatie op het dak van 295 kWp bestaand uit 1234 panelen met een gemiddelde jaaropbrengst van 228000 kWh. Een gemiddelde gezin verbruikt 3340 kWh per jaar. Deze installatie kan dus 68 huishoudens van stroom voorzien in een jaar.

Ervaring en kwaliteit

Ten Bulte heeft decennialange ervaring met bos-en groenwerk. Al onze mensen zijn zeer ervaren, geschoold en deskundig. Van flora en fauna check tot het vellen van zware en moeilijke bomen, we doen het snel en professioneel.

Wij geven de opdrachtgever vakwerk, snelheid en een marktconforme opbrengst. We zijn gespecialiseerd in onderhoud, dunning en eindkap, zowel in naaldhout- alsook in loofhoutbossen. We zijn ErBo gecertificeerd.